Bibby pomáha podnikom prekonať obdobie finančnej neistoty

Ešte pred niekoľkými mesiacmi nikto netušil, čo rok 2020 prinesie. Objavilo sa nové ochorenie, ktoré okrem iného obmedzuje podnikanie nespočetnému množstvu ľudí. V Bibby Financial Services sme vytvorili plán, ako i napriek komplikáciám naďalej podporovať malé a stredné podniky. Po prijatí všetkých opatrení pracujeme na 120 %, aby sme klientom pomohli zaistiť dostatočný firemný cash flow.

Stojíme pri vás

I napriek všetkým obmedzeniam, ktoré sú spojené s pandémiou COVID-19, máme otvorené a zo všetkých síl pracujeme na podpore slovenských i zahraničných podnikov. V súčasnej dobe máme vytvorené špecializované tímy, ktoré sa o vás postarajú z kancelárie i z domova. Ak hľadáte dostupné financovanie vášho podniku, vyskúšajte faktoring od Bibby. Vďaka desiatkam rokov skúseností a zákazníkom na celom svete vám dokážeme pripraviť ponuku presne podľa vašich potrieb.

Sme neustále na drôte

Ak ste náš klient a máte akékoľvek otázky týkajúce sa financovania vášho podniku, neváhajte sa obrátiť na vášho Client Managera, ktorý vám s radosťou poradí a pomôže. Ste u nás prvýkrát? Zavolajte obchodníkom Bibby, ktorí s vami obratom preberú možnosti financovania vašich pohľadávok.

Ponúkame najvhodnejšie faktoringové financovanie

Potrebujete preklenúť zložité obdobie a máte peniaze v nepreplatených faktúrach od vašich odberateľov? Chýbajú vám financie na nákup surovín pre výrobu? Bojíte sa, že vám zákazníci zaplatia po dobe splatnosti alebo vôbec? Ak ste odpovedali aspoň na jednu otázku kladne, radíme vám vyskúšať bezregresný faktoring, vďaka ktorému vám do 24 hodín uhradíme až 90 % faktúry a prevezmeme za vás riziko platobnej neschopnosti odberateľov.

Rozhýbte svoje podnikanie ešte dnes!

 

1 apríla 2020


callback

Zavolajte nám 02 32 780 056

alebo