4/5 Seriál o faktoringu: S klientmi sme na jednej lodi

V Bibby Financial Services si zakladáme na tom, že vždy jednáme v záujme klientov. Naším cieľom je stabilné a dlhodobé partnerstvo, v rámci ktorého pomáhame zákazníkom rásť. S pomocou faktoringového financovania si obratom uvoľnia prostriedky viazané vo vystavených faktúrach, vďaka čomu môžu investovať do rozvoja svojho podnikania.

Jednou z hlavných výhod financovania od Bibby je to, že starosti s inkasom sú pre našich klientov minulosťou. O spravovanie ich pohľadávok sa postará tím skúsených profesionálov a oni sa môžu sústrediť na veci naozaj kľúčové pre ich podnikanie. Využitím bezregresného faktoringu navyše odpadá riziko platobnej neschopnosti odberateľa. Proti nepríjemnostiam tohto typu je tak klient poistený, čo príde vhod napríklad pri spolupráci s novými obchodnými partnermi.

Súčasne si zakladáme na tom, že nezasahujeme do podnikania našich klientov. Pri spravovaní ich pohľadávok zásadne neuskutočňujeme kroky, ktoré by mohli ohroziť podnikateľské vzťahy so zákazníkmi. Disponujeme kvalifikovaným tímom zamestnancov, ktorí majú s inkasom pohľadávok dlhoročné skúsenosti. Vďaka tomu sme schopní efektívne vyriešiť problematické situácie k spokojnosti všetkých strán.

Naši klienti sa tak rozhodne nemusia báť toho, že by sme narušili vzťahy s ich kľúčovými zákazníkmi. Práve naopak, s faktoringom môžete napríklad umožniť svojim odberateľom zaplatiť za tovar neskôr a posilniť tak vzájomnú spoluprácu. Vďaka financovaniu od Bibby tak získate dostatok prostriedkov na prevádzku svojej firmy a súčasne si uvoľníte ruky v oblasti spravovania pohľadávok. Obavy z faktoringu tak môžete smelo hodiť za hlavu, s klientmi totiž ťaháme za jeden povraz.

31 augusta 2020


callback

Zavolajte nám 02 32 780 056

alebo