5/5 Seriál o faktoringu: Bezstarostné a efektívne financovanie pre podnikateľov

Financovanie pohľadávok je rýchla a efektívna cesta k získaniu voľných finančných prostriedkov. Bez nutnosti nárastu zadlženia si prostredníctvom faktoringu uvoľníte peniaze viazané vo vystavených faktúrach, ktoré môžete využiť nielen na úhradu prevádzkových výdavkov, ale i na financovanie rastu svojho podnikania.

Ak ste si zvykli na zdĺhavý schvaľovací proces pri bankových úveroch, potom vás faktoring prekvapí svojím hladkým priebehom. Po rýchlom preverení vašich odberateľov a podpise zmluvy vytvoríme faktoringovú linku, prostredníctvom ktorej môžete čerpať finančné prostriedky. Vystavené faktúry potom preplácame obratom do 24 hodín, takže dlhé týždne trvajúce čakanie na úhradu pohľadávok sa stáva minulosťou.

Bibby Financial Services si zakladáme na hladkom a efektívnom servise. Dôležitá je pre nás maximálna spokojnosť našich klientov. Preto sa pred zahájením financovania vždy uistíme, že faktoring je v danej situácii vhodný finančný nástroj a poskytneme optimálne riešenie pre vašu firmu. Prostredníctvom skúseného tímu našich zamestnancov robíme všetko pre to, aby klient nebol zaťažený zbytočnou administratívou. Zaistíme napríklad inkaso pohľadávok či ich prípadné vymáhanie.

Usilujeme sa tak o čo najväčšiu možnú jednoduchosť celého procesu financovania. Hladký postup zaisťuje okrem iného i naša online platforma, vďaka ktorej majú zákazníci dokonalý prehľad o celom procese financovania z pohodlia svojej kancelárie. Vyskúšajte faktoring od Bibby a dajte sa príjemne prekvapiť jeho rýchlym priebehom:

Krok 1: Rýchla a globálna sieť
Po tom ako nás kontaktujete, odpovieme vám do 24 hodín s cieľom čo najrýchlejšie porozumieť vášmu podnikaniu.

Krok 2: Preverenie možností financovania
Vyhodnotíme bonitu vašich odberateľov a uistíme sa, že faktoring (financovania faktúr) je pre vás ten najvhodnejší finančný nástroj.

Krok 3: Rýchle rozhodnutia a prístup k hotovosti
Náš tím vie robiť naozaj rýchle finančné riešenia, čo znamená, že vám uvoľníme až 90 % hodnoty vašich nezaplatených vydaných faktúr už do 24 hodín.

Krok 4: Pohodlná obsluha prostredníctvom obyčajného stlačenia tlačidla
Len čo podpíšete zmluvu o poskytnutí našej služby, máte v rámci služby eClient k dispozícii prehľad o čerpaní peňazí a úhrad od odberateľov 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Krok 5: Osobný servis
Vždy vás počúvame a poskytujeme spätnú väzbu, aby sme mohli na 100 % splniť vaše očakávanie. Vy sa tak môžete sústrediť na svoj biznis a inkaso pohľadávok od zákazníkov ponechať na našom špecializovanom tíme.

Bezstarostné a efektívne financovanie pre podnikateľov

21 septembra 2020


callback

Zavolajte nám 02 32 780 056

alebo